Sjoechem! White Label

De leermethode Sjoechem! leent zich goed voor bedrijfstrainingen of teamdagen.

Het team wordt uitgedaagd om te associëren, kennis te delen en compromissen te sluiten. Zo gaan zij verbanden tussen afdelingen zien. Ook doen zij nieuwe inzichten op en wordt er van elkaar geleerd. Dit maakt van Sjoechem! een geschikte methode om (verander- )processen binnen het bedrijf zichtbaar en bespreekbaar te maken.

Afhankelijk van uw leerdoel kan Sjoechem! zowel competitief als coöperatief bespeeld worden. Ook kunnen (een deel van) de spelregels aan uw eisen worden aangepast.

We helpen u graag bij het vorm- en inhoud geven van uw eigen Sjoechem!-variant. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Sjoechem! NT2  In ontwikkeling

Door het actieve en communicatieve karakter van Sjoechem! worden spelers uitgedaagd het gesprek met elkaar aan te gaan. Samen gaan zij op zoek naar de juiste antwoorden en trainen het lezen, het spreken en het begrijpen van de Nederlandse taal.

Het spelelement en de beweging zorgen ervoor dat er een ongedwongen sfeer heerst waarin veel geoefend kan worden en fouten maken geen probleem is!

Deze Sjoechem!-variant bevat subthema’s als spelling, grammatica, tekstbegrip en uitspraak.

Kun je niet wachten om Sjoechem! boerderijdieren te spelen?

Klik onder om te bestellen

Waar wil jij Sjoechem! van?

Waar wil jij Sjoechem! van?

 Waar wil jij Sjoechem! van? Sjoechem zn. ‘antwoord’, ik kreeg geen sjoechem (alle 1906; Boeventaal), sjoege geven ‘reageren, antwoord geven’ (1912; Moormann 660), sjoege van hebben ‘kennis van hebben’ (1912; Moormann, 660), geen sjoege van hebben ’geen verstand van...

Lees meer
Educatie moet verrassen.

Educatie moet verrassen.

Educatie moet verrassen, want in de verrassing zit het leermoment! Van nature houden we van te voorspellen situaties. Wanneer we weten wat we kunnen verwachten en hoe te reageren, voelen we ons veilig. Zo leren we ook graag: als we weten wat we moeten leren en hoe dit...

Lees meer
Vraag gratis de Handleiding aan.

Vraag gratis de Handleiding aan.

De kracht van Sjoechem!?Vraag gratis de Handleiding aan Het mag duidelijk zijn dat Sjoechem! boerderijdieren een educatief kennisspel is. Een spel dat de spelers uit hun stoel haalt en kennis bijbrengt van acht bekende boerderijdieren. Iets minder duidelijk is vermeld...

Lees meer
Sjoechemspel | KvK 6672 6646 |  Algemene voorwaarden |  Cookiebeleid  |  Privacy verklaring  | site whitepoint ©2020
Share This